Handboek Human Resource Development

Organiseren van het leren

EAN:  9789401481472
Publicatiedatum:   15-12-2021
Uitvoering:  Hardback
Taal:  Nederlands
Bladzijden:  877

  In ons centraal magazijn

Wat zijn ontwikkelingen en trends in het HRD-vakgebied?
Hoe is leren op de werkplek, in teams en andere Organisatiecontexten te organiseren?
Welke rol spelen onder andere leiderschap, technologie, talent- en ontwerpbenaderingen, prestatie en de HRD-professie daarbij?

Meer dan ooit bestaat er belangstelling voor vraagstukken op het snijvlak van leren, werken en ontwikkelen. Het vakgebied HRD is dan ook voortdurend in verandering. Samen met 80 gerenommeerde auteurs geven Rob Poell en Joseph Kessels in de derde editie van dit handboek een breed overzicht van het onderzoek, van de theorie en van innovatieve praktijken die (aankomende) HRD-professionals kunnen inspireren.

De 45 hoofdstukken vormen rijke reflecties op de werkpraktijk van leren en ontwikkelen in arbeidsorganisaties. In de afgelopen tien jaar hebben zich in sneltempo tal van nieuwe thema's ontwikkeld, zoals duurzaam HR, employability, learning analytics, online leren en talentontwikkeling. In acht delen geeft dit handboek een totaaloverzicht van het vakgebied Human Resource Development vandaag. Het biedt een breed en onderbouwd perspectief op de belangrijkste vragen die spelen bij het organiseren van het leren.

Basisboek over Leren en Ontwikkelen

  EAN: 9789401481472
  Auteur: 
  Uitgever: Terra - Lannoo, Uitgeverij
  Publicatiedatum:   15-12-2021
  Uitvoering: Hardback
  Taal: Nederlands
  Hoogte: 173 mm
  Breedte: 247 mm
  Dikte: 55 mm
  Gewicht: 1756 gr
  Voorraad: In ons centraal magazijn
  Bladzijden: 877