EAN:  9789401485470
Publicatiedatum:   03-05-2022
Uitvoering:  Paperback / softback
Taal:  Nederlands
Bladzijden:  192

  In ons centraal magazijn

Kimchi is een traditioneel gerecht uit de populaire Koreaanse keuken. Het woord kimchi verwijst naar de eeuwenoude bereidingswijze om groenten te fermenteren. Er is een overvloed aan variëteiten van kimchi. De regio, het klimaat en het seizoen dragen allemaal bij aan de variëteit. En elke familie heeft zijn eigen recept. Kimchi bevat heel veel vitaminen, vezels en probiotica die zorgen voor een gezondere darmflora en een betere spijsvertering. De opvallende gezondheid en ouderdom van de Koreaanse bevolking worden aan de gunstige effecten van kimchi toegeschreven.

AE JIN HUYS vertelt in dit boek over de basics van kimchi en de Koreaanse keuken. Let's eat!

Dat is de betekenis van het Koreaanse MOKJA! ??!, het geesteskind van AE JIN HUYS. Via catering en workshops brengt ze mensen in contact met de Koreaanse keuken.

De natuurlijke kracht van kimchi

    EAN: 9789401485470
    Auteur: 
    Uitgever: Terra - Lannoo, Uitgeverij
    Publicatiedatum:   03-05-2022
    Uitvoering: Paperback / softback
    Taal: Nederlands
    Hoogte: 195 mm
    Breedte: 254 mm
    Dikte: 16 mm
    Gewicht: 587 gr
    Voorraad: In ons centraal magazijn
    Bladzijden: 192