Het atelier van de chocolatier

The proud collective of Callebaut Chefs


Nederlands | 02-11-2022 | 592 pagina's

9789401488624

Hardback


  Bekijk inkijkexemplaar

€ 120,00

 Van Dinter boeken
   Werkdagen voor 18 uur besteld: volgende dag geleverd




Tekst achterflap

Het Atelier van de Chocolatier biedt meer dan 270 eenvoudige, concrete en praktische recepten die het volledige spectrum aan confiserie bestrijken (van bonbons en truffels tot snackbars...). Bereidingen met een korte, middellange of lange houdbaarheid, geïnspireerd op de vijf kleuren chocolade van Callebaut en uitgevoerd in verschillende chocoladesoorten. De trotse groep Callebaut Chefs heeft krachten en expertise gebundeld om harten te veroveren en inspiratie, motivatie en kennis te brengen aan iedere ambachtelijke chocolatier en chef, of je nu een beginner bent of je chocoladebedrijf verder wilt laten groeien.

Met bijdragen van de Callebaut Chefs Tribe
Davide Comaschi, Philippe Vancayseele, Clare England, Beverley Dunkley, Mark Tilling, Ciro Fraddanno en Ryan Stevenson

Slogan/Promotie

'Alweer een chocoladeboek?' zou je kunnen denken. Een goed punt, maar dit boek is veel meer dan zomaar een receptenboek!

Details

EAN :9789401488624
Auteur: 
Uitgever :Terra - Lannoo, Uitgeverij
Publicatie datum :  02-11-2022
Uitvoering :Hardback
Taal/Talen : Nederlands
Hoogte :307 mm
Breedte :223 mm
Dikte :56 mm
Gewicht :3488 gr
Status :Werkdagen voor 18 uur besteld: volgende dag geleverd
Aantal pagina's :592