Het atelier van de chocolatier
The proud collective of Callebaut Chefs
Nederlands | 02-11-2022 | 592 pagina's
9789401488624
Hardback
Bekijk inkijkexemplaar
€ 120,00
Tekst achterflap
Het Atelier van de Chocolatier biedt meer dan 270 eenvoudige, concrete en praktische recepten die het volledige spectrum aan confiserie bestrijken (van bonbons en truffels tot snackbars...). Bereidingen met een korte, middellange of lange houdbaarheid, geïnspireerd op de vijf kleuren chocolade van Callebaut en uitgevoerd in verschillende chocoladesoorten. De trotse groep Callebaut Chefs heeft krachten en expertise gebundeld om harten te veroveren en inspiratie, motivatie en kennis te brengen aan iedere ambachtelijke chocolatier en chef, of je nu een beginner bent of je chocoladebedrijf verder wilt laten groeien.
Met bijdragen van de Callebaut Chefs Tribe
Davide Comaschi, Philippe Vancayseele, Clare England, Beverley Dunkley, Mark Tilling, Ciro Fraddanno en Ryan Stevenson
Slogan/Promotie
'Alweer een chocoladeboek?' zou je kunnen denken. Een goed punt, maar dit boek is veel meer dan zomaar een receptenboek!
Details
EAN : | 9789401488624 |
Uitgever : | Terra - Lannoo, Uitgeverij |
Publicatie datum : | 02-11-2022 |
Uitvoering : | Hardback |
Taal/Talen : | Nederlands |
Hoogte : | 307 mm |
Breedte : | 223 mm |
Dikte : | 56 mm |
Gewicht : | 3488 gr |
Status : | Werkdagen voor 18 uur besteld: volgende dag geleverd |
Aantal pagina's : | 592 |