EAN:  9789401616201
Publicatiedatum:   04-02-2022
Uitvoering:  Paperback / softback
Taal:  Nederlands
Bladzijden:  448

  In ons centraal magazijn

In De belofte van het weesmeisje, het vijfde deel in de Weesmeisje-serie van bestsellerauteur Anne Jacobs, is het inmiddels 1935 en begint het nationaalsocialisme in Duitsland terrein te winnen. Ook de familie Melzer en hun geliefde villa ontkomen niet aan het gevaar: het kleermakersatelier van Marie is namelijk in Joodse handen. Haar man Paul heeft slapeloze nachten vanwege de financiële situatie van zijn fabriek, en de toenemende druk vanuit de overheid wordt met de dag zorgwekkender. Als Paul het dringende advies krijgt om van zijn vrouw te scheiden, moet Marie een belangrijke beslissing nemen....

De belofte van het weesmeisje is het vijfde deel in de populaire Weesmeisje-serie, waarin de liefde altijd overwint. Voor de lezers van Lucinda Riley en Corina Bomann.

'Het verhaal zit vol romantiek, intriges en geheimen en is goed voor heel wat uurtjes pure ontspanning.' - Nederlands Dagblad

In De belofte van het weesmeisje van Anne Jacobs moet Marie een belangrijke beslissing nemen als het nationaalsocialisme in Duitsland terrein begint te winnen. Voor de lezers van Lucinda Riley.

Anne Jacobs is een van de meest succesvolle Duitse auteurs van dit moment: haar serie ging al meer dan een miljoen keer over de toonbank. Ook in Nederland en België zijn haar boeken regelrechte bestsellers.

  EAN: 9789401616201
  Auteur: 
  Uitgever: Xander Uitgevers B.V.
  Vertaler:  Sylvia Wevers
  Publicatiedatum:   04-02-2022
  Uitvoering: Paperback / softback
  Taal: Nederlands
  Hoogte: 141 mm
  Breedte: 216 mm
  Dikte: 37 mm
  Gewicht: 576 gr
  Voorraad: In ons centraal magazijn
  Bladzijden: 448
  Reeks:   Het weesmeisje