De webwinkel van Van Dinter boeken Boxmeer

Het wilde eiland


Nederlands | 14-03-2023 |

9789401619226

Paperback / softback


  Bekijk het inkijkexemplaar

€ 22,99

  In winkelwagentje
 Van Dinter boeken

   Leverbaar bij onze leverancier
Korte beschrijving/Annotatie

In Het wilde eiland, het eerste deel in de gelijknamige serie van Karen Swan, leidt Effie een heerlijk leven op een afgelegen eiland aan de kust van Schotland, tot haar wereld plotseling instort…

Tekst achterflap

In Het wilde eiland, het eerste deel in de gelijknamige serie van bestsellerauteur Karen Swan, is het 1930 en woont de eigenzinnige Effie met haar vader in het enige dorpje op het kleine, afgelegen eiland St Kilda, aan de westkust van Schotland. Het leven is zwaar, maar Effie voelt zich thuis in dit eenzame en avontuurlijke bestaan midden in de prachtige natuur, tussen de gevaarlijk hoge rotsen en de ruwe zee.

Als de jonge Lord Sholto het eiland bezoekt, voelt Effie zich meteen tot hem aangetrokken. Tijdens zijn expeditie maakt ze met haar onverschrokkenheid en kennis van de ongerepte natuur een onuitwisbare indruk op de chique Lord.

Dan gebeurt het ondenkbare: de bewoners van St Kilda worden geëvacueerd naar het vasteland, omdat het leven op het eiland te zwaar wordt. Maar ver weg van de wilde natuur kan Effie maar moeilijk aarden. Dan komt ze Lord Sholto opnieuw tegen. Ondanks hun aantrekkingskracht wordt echter steeds duidelijker dat zij en Sholto uit totaal verschillende werelden komen.

Terwijl Effie probeert haar weg te vinden in haar nieuwe omgeving wordt het steeds moeilijker te weten wie ze kan vertrouwen...

‘Dit is een boek waar je zo lang mogelijk van wilt genieten, maar ook in één ruk wilt uitlezen.’ ‒ Jill Mansell

Biografie

Karen Swan begon haar carrière als modejournalist. Ze gaf haar baan op om voor haar drie kinderen en puppy te zorgen en maakte haar langgekoesterde schrijfambitie waar. Eerder verschenen de succesvolle titels Een Noorse winternacht, De Griekse ontsnapping en De Schotse ontdekking.

Details

EAN (ISBN) :9789401619226
Auteur: 
Uitgever :Xander Uitgevers B.V.
Vertaler : Ireen Niessen
Publicatiedatum :  14-03-2023
Uitvoering :Paperback / softback
Taal :Nederlands
Hoogte :215 mm
Breedte :141 mm
Dikte :33 mm
Gewicht :514 gr
Voorraad :Leverbaar bij onze leverancier
Reeks :  Het wilde eiland