De webwinkel van Van Dinter Boeken in Boxmeer

De lelievallei


Nederlands | 24-03-2023 |

9789401619264

Paperback / softback


€ 21,99


 Van Dinter boeken

   Leverbaar bij onze leverancier
Korte beschrijving/Annotatie

In De lelievallei van Tracy Rees kijkt iedereen in de omgeving van de rijke Rowena reikhalzend uit naar de aankondiging van haar verloving. Maar dan wordt ze verliefd op de assistent van een schilder…

Tekst achterflap

De roman De lelievallei van bestsellerauteur Tracy Rees, bekend van o.a. De rozentuin en Het brievenspoor, begint in Londen, 1897. Londen, 1897. Rowena Blythe is rijk, knap en verwend. Haar vierentwintigste verjaardag nadert, dus haar ouders verwachten dat ze met een goede partij trouwt – en speciaal voor de gelegenheid laten ze haar portret schilderen.

Terwijl iedereen met ingehouden adem wacht op de aankondiging van Rowena’s verloving, wordt zij halsoverkop verliefd op Bartek, de assistent van de schilder. Hij is een man zoals ze nog nooit is tegengekomen: wild, romantisch en artistiek. Rowena weet dat haar ouders hem nooit zullen accepteren, maar haar gevoelens zijn te overweldigend. Durft ze alles op het spel te zetten voor de liefde?

‘Een fijne, toegankelijke historische roman, waarvan je uren kunt genieten.’ – Nederlands Dagblad

'Een warme, originele en vrolijke roman. Tracy Rees is een geboren verhalenverteller!' ‒ Rachel Hore

Biografie

Tracy Rees komt uit Swansea, Wales. Ze studeerde in Cambridge en Londen en werkte bij een uitgever en als professioneel hulpverlener. Ze doet nu eindelijk wat ze altijd al wilde doen: schrijven. Eerder verschenen o.a. de bestsellers Het geheim van Silvermoor, De rozentuin en Het brievenspoor.

Details

EAN :9789401619264
Auteur: 
Uitgever :Xander Uitgevers B.V.
Publicatie datum :  24-03-2023
Uitvoering :Paperback / softback
common.Language :Nederlands
Hoogte :215 mm
Breedte :140 mm
Dikte :30 mm
Gewicht :475 gr
Status :Leverbaar bij onze leverancier