EAN:  9789402705485
Publicatiedatum:   01-09-2020
Uitvoering:  Paperback / softback
Taal:  Nederlands
Bladzijden:  448

  Direct leverbaar uit ons (digitaal) magazijn

Scandinavische crime met internationale allure, voor lezers van Jo Nesbø, Stieg Larsson en Lars Kepler
 
Wanneer FBI-agent John Adderley na een mislukte infiltratie in een drugskartel met schotwonden in een ziekenhuis in Baltimore ontwaakt, weet hij dat hij zo snel mogelijk van de radar moet verdwijnen.
Hij krijgt een nieuwe identiteit en vertrekt naar zijn geboorteland Zweden. Daar wordt hij onderdeel van het coldcaseteam van Karlstad dat zich bezighoudt met een tien jaar oude vermissingszaak.
 
De verdwijning van het tienermeisje Emelie Bjurwall is voor iedereen altijd een raadsel gebleven. De politie heeft destijds wel wat sporen op een hoge klif aangetroffen, maar het lichaam van de miljonairsdochter is nooit gevonden. Met zijn Amerikaanse mentaliteit kost het John moeite een plek te vinden tussen de Zweden, temeer omdat de zaak persoonlijk is: de hoofdverdachte is namelijk niemand minder dan zijn halfbroer.
 
John bijt zich in de zaak vast, maar moet tegelijkertijd op zijn hoede blijven, want als het drugskartel lucht krijgt van een onconventionele detective die zich ophoudt in een Zweeds provinciestadje is hij zijn leven niet meer zeker…
 
 

  EAN: 9789402705485
  Auteur: 
  Uitgever: HarperCollins Holland
  Vertaler:  Corry van Bree
  Publicatiedatum:   01-09-2020
  Uitvoering: Paperback / softback
  Taal: Nederlands
  Hoogte: 151 mm
  Breedte: 226 mm
  Dikte: 40 mm
  Gewicht: 732 gr
  Voorraad: Op werkdagen besteld: morgen afhalen of bezorgd
  Bladzijden: 448