EAN:  9789403194806
Publicatiedatum:   22-04-2021
Uitvoering:  Hardback
Taal:  Nederlands
Bladzijden:  352

  Leverbaar bij Centraal Boekhuis

Vanaf het moment dat Máxima Zorreguieta aan de zijde van de Nederlandse kroonprins verschijnt, staat ze in de schijnwerpers. De geschiedenis leert: wie trouwt met een vorst, wacht geen gemakkelijk leven. Wat maakt dat deze Argentijnse floreert aan een oud Europees hof?
Koningin Máxima werd vijftig jaar geleden geboren in een land in verval. Argentinië was zijn grootse toekomst misgelopen en vluchtte in nostalgie. De Argentijnse tragedie dringt de familie binnen wanneer haar vader toetreedt tot de militaire regering. Wat in Máxima’s jeugd vanzelfsprekend was, zal diepe sporen trekken in haar latere leven.
In Máxima Zorreguieta. Moederland, het eerste boek van een biografisch portret in twee delen, laat Marcia Luyten zien hoe Koningin Máxima is gevormd door haar geboorteland. Door de grote geschiedenis van een land dat droomde van glorie, en door de kleinere geschiedenis van een familieband, hoge verwachtingen en onvoorwaardelijke vriendschap. Máxima waagt de oversteek van Buenos Aires naar Wall Street en de jetset van Manhattan, maar pas nadat een persoonlijke strijd is geleverd.

Het fascinerende levensverhaal van Koningin Máxima

  EAN: 9789403194806
  Auteur: 
  Uitgever: Bezige Bij b.v., Uitgeverij De
  Publicatiedatum:   22-04-2021
  Uitvoering: Hardback
  Taal: Nederlands
  Hoogte: 160 mm
  Breedte: 237 mm
  Dikte: 33 mm
  Gewicht: 646 gr
  Voorraad: Leverbaar bij Centraal Boekhuis
  Bladzijden: 352