Persiana
Sabrina Ghayour
Nederlands | 02-10-2018 | 240 pagina's
9789461431066
Hardback
Bekijk inkijkexemplaar
€ 27,50
Tekst achterflap
De Midden-Oosterse keuken - de keuken van 'duizend-en-een-nacht' - is een culinaire smeltkroes van vele culturen en volken die door de eeuwen heen hun stempel hebben gedrukt. Exotische kruiden- en specerijenmengsels gaan hand in hand met de eenvoud van verrassende combinaties van slechts enkele ingrediënten, zoals kip die met citroen en harissa al hemels smaakt.
'Persiana' biedt een scala aan heerlijke gerechten; van voorgerechten, soepen, stoofschotels en salades tot en met desserts en zoete lekkernijen. Gebruik de typische ingrediënten uit de keuken van het Midden-Oosten: oranjebloesemwater, za'atar (kruidenmengsel), granaatappelpitten, pistachenoten en bulgur.
Met 'Persiana' haal je de rijkdom en gastvrijheid van de Midden-Oosterse keuken in huis.
Biografie
Sabrina Ghayour is geboren in Teheran en verhuisde vlak na het begin van de Iraanse revolutie met haar familie naar Londen. Na 15 jaar als marketeer werkzaam te zijn geweest, begon ze succesvol haar tweede carrière als kok, docent aan kookscholen, organisator van foodfestivals en pop-up restaurants. Daarnaast publiceert ze onder andere in The Times, The Guardian, delicous. en BBC Good Food.
Details
EAN : | 9789461431066 |
Uitgever : | Good Cook B.V. |
Vertaler : | Kim Steenbergen |
Publicatie datum : | 02-10-2018 |
Uitvoering : | Hardback |
Taal/Talen : | Nederlands |
Hoogte : | 254 mm |
Breedte : | 198 mm |
Dikte : | 28 mm |
Gewicht : | 1007 gr |
Status : | Werkdagen voor 18 uur besteld: volgende dag geleverd |
Aantal pagina's : | 240 |