Het kleine boek voor sauzen

Thomas Feller


Nederlands | 25-10-2021 | 144 pagina's

9789461432636

Hardback


  Bekijk inkijkexemplaar

€ 18,50

 Van Dinter boeken
   Werkdagen voor 18 uur besteld: volgende dag geleverd




Tekst achterflap

Een goede saus is het puntje op i of de kers op de taart: het trekt een gerecht omhoog, geeft balans en brengt ingrediënten samen. Met 'Het kleine boek voor sauzen' heb je een praktische handleiding in huis en doorgrond je de anatomie van uiteenlopende sauzen, fonds en bouillons, klassiekers als béarnaise, hollandaise en crème anglaise. Van hartig tot zoet, van de basis als het trekken van goede bouillons, fonds en het bereiden van de perfecte vinaigrettes tot en met het zelf maken van ketchup, chimichurri en teriyaki. 'Het kleine boek voor sauzen' geeft bovendien goede uitleg over technieken als deglaceren en monteren en geeft tips & trucs zoals het voorkomen van schiften en hoe je sauzen perfect kan binden. Met dit boek grijp je nooit meer mis bij het maken van een goede tomatencoulis, chocoladesaus of pittige en spicy Aziatische sauzen, pastasauzen, beurre noisette, roux en ansjovissaus. Met duidelijke uitleg over kooktechnieken en -apparatuur en ingrediënten.

Details

EAN :9789461432636
Auteur: 
Uitgever :Good Cook B.V.
Publicatie datum :  25-10-2021
Uitvoering :Hardback
Taal/Talen : Nederlands
Hoogte :262 mm
Breedte :194 mm
Dikte :20 mm
Gewicht :630 gr
Status :Werkdagen voor 18 uur besteld: volgende dag geleverd
Aantal pagina's :144