Authentiek Japan thuis

100 recepten, technieken en kooktips uit de Japanse keuken

EAN:  9789461432735
Publicatiedatum:   03-05-2022
Uitvoering:  Hardback
Taal:  Nederlands
Bladzijden:  264

  In ons centraal magazijn

Maori Murota, auteur van dé succestitel 'Recepten uit Tokyo', leidt je 'from scratch' door de Japanse keuken. In zowel woord als beeld worden technieken inzichtelijk - hoe maak je udonnoedels, ramen en gyozadeeg - en leer je de basis door o.a. zelf te fermenteren (miso, natto en meer) of tofu, bouillons en basissauzen te maken. Met de geweldige receptuur van iconische gerechten uit de Japanse keuken ga je aan de slag. Serveer gemarineerde rauwe horsmakreel. Maak 'agébitashi', groenten die eerst gemarineerd en vervolgens gefrituurd worden. Trakteer je gasten op tongstrelende gerechten en spectaculair ogende 'temari sushi' met diverse toppings. Van soep, snacks, salades, hoofdgerechten, cocktails, thee en meer: met Maori Murota leer je de fijne kneepjes van de Japanse keuken onder de knie te krijgen. Voor de hobbykok en liefhebber van de Japanse keuken een ideaal en fraai uitgevoerd kookboek waarin niet alleen authentieke recepten worden gedeeld, maar juist ook de basis(technieken), de kakelverse producten en goede stap-voor-stap-uitleg centraal staan. 'Dōzo omeshiagarikudasai!'

    EAN: 9789461432735
    Auteur: 
    Uitgever: Good Cook B.V.
    Publicatiedatum:   03-05-2022
    Uitvoering: Hardback
    Taal: Nederlands
    Hoogte: 215 mm
    Breedte: 269 mm
    Dikte: 31 mm
    Gewicht: 1290 gr
    Voorraad: In ons centraal magazijn
    Bladzijden: 264