EAN:  9789462960428
Publicatiedatum:   16-11-2016
Uitvoering:  Paperback / softback
Taal:  Nederlands
Bladzijden:  184

  Print-on-demand (mogelijk langere levertijd)

"Zin in seks! biedt een originele visie op zin in seks bij vrouwen, in heldere taal en met toegankelijke verhalen uit de praktijk. Een echte must-have, wat mij betreft!" -- Goedele Liekens


Heb jij één keer per maand seks, alleen omdat je vindt dat 'het moet'? Is seks meer een last dan een lust? Je bent niet de enige: zo'n 30 procent van de vrouwen zegt weinig of geen zin in seks te ervaren, zelfs niet in een warme relatie, terwijl daar geen lichamelijke verklaring voor is. Dat kan leiden tot spanningen en twijfels, in je relatie en bij jezelf.

In 'Zin in seks!' legt seksuoloog Ingeborg Timmerman een verband tussen zin in seks en onze persoonlijkheid. Verminderd lustgevoel ligt namelijk vaker aan een psychische disbalans dan bijvoorbeeld aan hormonen of een gebrek aan fantasie. Daarvoor ontwikkelde zij het persoonlijkheidsmodel 'De Bloem'. Stap voor stap ga je De Bloem zelf toepassen en die balans herstellen. Dit proces wordt uitgelegd aan de hand van vier herkenbare casussen van vrouwen, geïnspireerd op veelvoorkomende vrouwenproblemen in de seksuologiepraktijk. Ontwikkel ook een sexy state of mind met deze nieuwe, verfrissende kijk op zin in seks!

  EAN: 9789462960428
  Auteur: 
  Uitgever: Duuren Media, Van
  Publicatiedatum:   16-11-2016
  Uitvoering: Paperback / softback
  Taal: Nederlands
  Hoogte: 140 mm
  Breedte: 210 mm
  Dikte: 19 mm
  Gewicht: 270 gr
  Voorraad: Print-on-demand (mogelijk langere levertijd)
  Bladzijden: 184