Ik ben er zo klaar mee!

Ontdek wat voor werk bij je past en je wel gelukkig maakt!

EAN:  9789462961821
Publicatiedatum:   22-11-2021
Uitvoering:  Paperback / softback
Taal:  Nederlands
Bladzijden:  180

  In ons centraal magazijn

Hoera, je bent afgestudeerd! Met je diploma op zak heb je een goede baan weten te bemachtigen. Op papier heb je alles voor elkaar, maar zo voelt het niet. Waar je vol ambitie en enthousiasme startte, ga je nu met tegenzin naar je werk, voel je je leeg en haal je weinig voldoening uit wat je doet. Je voelt je ongelukkig en diep van binnen

verlang je naar meer. Naar meer uitdaging, meer energie en meer plezier. Je bent klaar om de sprong te wagen, maar vindt het ook erg spannend. Want waar moet je beginnen? Hoe betaal je je rekeningen als je je baan opzegt? Wat moet je met de verwachtingen van anderen? En hoe kom je erachter wat echt bij je past?

Werkgelukexpert Elodie Blom helpt je hierbij. Jarenlang zat Elodie zelf vast in haar werk, maar nadat ze het roer radicaal heeft omgegooid doet ze nu waar ze écht gelukkig van wordt: millennial vrouwen helpen hun droombaan te ontdekken én bemachtigen. Ik ben er zo klaar mee! is een gids om werk te vinden dat bij je past

en je zingeving geeft. Zo kom je erachter wat jou gelukkig maakt, zodat je de juiste stappen kunt ondernemen naar meer werkgeluk. Want zeg nou zelf: het leven is te kort en te leuk om te blijven hangen in een baan die niet bij je past!

Trefwoorden: coach coaching werkgeluk solliciteren zingeving handleiding

Elodie Blom is werkgeluk-expert voor vrouwelijke millennials. Zij stimuleert anderen om hun werkgeluk te ontdekken en achterna te gaan. En met succes. Ze doet dit onder andere via online trainingen, coaching, podcasts en blogs.

  EAN: 9789462961821
  Auteur: 
  Uitgever: Duuren Media, Van
  Publicatiedatum:   22-11-2021
  Uitvoering: Paperback / softback
  Taal: Nederlands
  Hoogte: 141 mm
  Breedte: 209 mm
  Dikte: 15 mm
  Gewicht: 324 gr
  Voorraad: In ons centraal magazijn
  Bladzijden: 180