Aarde, zout en vuur

Koken met groenten in het ritme van de seizoenen

EAN:  9789463141314
Publicatiedatum:   20-10-2021
Uitvoering:  Hardback
Taal:  Nederlands
Bladzijden:  240

  Leverbaar bij Centraal Boekhuis

Het bloggende fotografenduo Susann Probst en Yanni Schon scoorde hoge ogen met ‘Krautkopf‘ waarin ze lieten zien dat vegetarisch koken niet alleen superlekker kan zijn, maar ook heel mooi! In deze prachtige opvolger gaan ze terug naar de basis. Recepten gebaseerd op eenvoud. Dat is ook waar de titel over gaat: aarde is de bron van alle groenten, zout is de meeste elementaire specerij en vuur de beste basic manier van koken.

    EAN: 9789463141314
    Auteur: 
    Uitgever: Snor, Uitgeverij
    Publicatiedatum:   20-10-2021
    Uitvoering: Hardback
    Taal: Nederlands
    Hoogte: 212 mm
    Breedte: 273 mm
    Dikte: 32 mm
    Gewicht: 1256 gr
    Voorraad: Leverbaar bij Centraal Boekhuis
    Bladzijden: 240