De webwinkel van Van Dinter Boeken in Boxmeer

Zo werkt Apple Foto's


Nederlands | 26-02-2019 | 144 pagina's

9789463560900

Paperback / softback


  Bekijk inkijkexemplaar

€ 20,00


 Van Dinter boeken

   Leverbaar bij onze leverancier
Tekst achterflap

Handig om te weten: van dit boek is een webversie beschikbaar. Als je je registreert, krijg je gratis toegang, plus relevante extra's.

Het is eigenlijk een ongekende luxe dat we tegenwoordig niet alleen prachtige, haarscherpe foto's kunnen maken met onze iPhone, maar dat we dankzij de app Apple Foto's tevens in staat zijn om zowel foto's als video-opnamen te organiseren, te bewerken en te delen, waar en wanneer we maar willen.

Apple Foto's is geen ingewikkelde app en iedereen met een beetje ervaring met iOS kan ermee werken. De app bevat echter heel veel mogelijkheden die misschien niet direct in het oog springen, maar waarmee het organiseren, bewerken en terugvinden van foto's een stuk aangenamer wordt.

Het is daarom jammer dat veel bezitters van een iPhone of ander iOS-apparaat de mogelijkheden van Apple Foto's niet optimaal benutten. Wie de app slechts gebruikt om te kijken naar eerder gemaakte foto's en video-opnamen mist echt heel veel leuks.

In dit boek leer je snel en efficiënt werken met het programma. Je maakt niet alleen kennis met de vele mogelijkheden, maar leert ook werken met de functies in Apple Foto's aan de hand van de vele voorbeelden en oefeningen die dit boek telt.

Trefwoorden: smartphone iphone apple foto's apple photos fotograferen digitale fotografie beeldbewerking ios bob timroff handleiding

Details

EAN :9789463560900
Auteur: 
Uitgever :Duuren Media, Van
Publicatie datum :  26-02-2019
Uitvoering :Paperback / softback
common.Language :Nederlands
Hoogte :211 mm
Breedte :171 mm
Dikte :9 mm
Gewicht :313 gr
Status :Leverbaar bij onze leverancier
Aantal pagina's :144
Reeks :  zo werkt