EAN:  9789463561334
Publicatiedatum:   13-09-2019
Uitvoering:  Paperback / softback
Taal:  Nederlands
Bladzijden:  248

  Op voorraad in ons centraal magazijn

Handig om te weten: van dit boek is een webversie beschikbaar. Als u zich registreert, krijgt u gratis toegang, plus relevante extra's.

Welkom in de wondere wereld van reisfotografie. Dit type fotografie wordt in één adem genoemd met de andere bekende thema's van de fotografie, maar omvat eigenlijk het hele fotografische spectrum van onderwerpen. Als u op reis gaat, komt u namelijk alle onderwerpen tegen die een fotograaf voor zijn lens kan krijgen: landschap, architectuur, natuur, macro, portret, product, actie, onderwater, nacht...

U moet van alle markten thuis zijn, niet alleen met de ervaring en kennis die u in uw dagelijkse fotografie gebruikt. U wordt mogelijk in extreme situaties geconfronteerd met exotische modellen van mensen, dieren en planten. Dat maakt het soms allemaal nog een stukje moeilijker, maar tegelijk uitdagender en de bevrediging van een geslaagde opname is daarmee des te groter. De auteurs van dit boek willen u zodanig inspireren met mooie fotografie, dat u niet kunt wachten op pad te gaan om uw kijk op de wereld vast te leggen.

Trefwoorden: reisfotografie dslr reizen beeldbewerking fotograferen marcel scholing pieter dhaeze handleiding

  EAN: 9789463561334
  Auteur: 
  Uitgever: Duuren Media, Van
  Publicatiedatum:   13-09-2019
  Uitvoering: Paperback / softback
  Taal: Nederlands
  Hoogte: 191 mm
  Breedte: 240 mm
  Dikte: 14 mm
  Gewicht: 678 gr
  Voorraad: Op werkdagen besteld: morgen afhalen of bezorgd
  Bladzijden: 248
  Reeks:   Focus op fotografie