EAN:  9789463561358
Publicatiedatum:   28-09-2020
Uitvoering:  Paperback / softback
Taal:  Nederlands
Bladzijden:  144

  Op voorraad in ons centraal magazijn

Handig om te weten: van dit boek is een webversie beschikbaar. Als u zich registreert, krijgt u gratis toegang, plus relevante extra’s.

Luminar wordt door steeds meer enthousiaste gebruikers als een bijzonder goed alternatief gezien voor Adobe Lightroom. Het bevat een zeer grote set aan fotobewerkingstools. Zo beschikt de applicatie over tientallen professionele filters die met één muisklik een foto bewerken en verbeteren. Foto’s kun je een frisser uiterlijk geven of je kunt de kleuren aanpassen zonder moeilijk gedoe.

Luminar indexeert bij het inladen automatisch de foto en zal hierop de filters en effecten aanpassen waardoor het resultaat sterk verbetert en realistisch blijft. Natuurlijk kun je de filters en aanpassingen ook handmatig instellen. Er zijn een tal van opties beschikbaar voor aanpassingen, zoals scherpte, belichting, gloed, temperatuur, helderheid, contrast enzovoort. Daarnaast kun je foto’s op eenvoudige wijze retoucheren, vervormen, klonen, blurren en nog veel meer. De bewerkingsopties van Luminar zijn intuïtief en overzichtelijk verwerkt in een mooie gebruikersinterface.

Trefwoorden: luminar lightroom henny temmink digitale fotografie handleiding

  EAN: 9789463561358
  Auteur: 
  Uitgever: Duuren Media, Van
  Publicatiedatum:   28-09-2020
  Uitvoering: Paperback / softback
  Taal: Nederlands
  Hoogte: 171 mm
  Breedte: 210 mm
  Dikte: 9 mm
  Gewicht: 315 gr
  Voorraad: Op werkdagen besteld: morgen afhalen of bezorgd
  Bladzijden: 144