De webwinkel van Van Dinter Boeken in Boxmeer

Fotograferen met de iPhone


Nederlands | 26-11-2022 | 272 pagina's

9789463561976

Paperback / softback


€ 36,99


 Van Dinter boeken

   Leverbaar bij onze leverancier
Tekst achterflap

Stel je voor dat iemand dezelfde fotografische technieken, principes en gereedschappen gebruikt als professionele fotografen, maar dan met een iPhone als camera. Wat voor beelden je zou kunnen maken met die technische bagage, en met die camera? Gelukkig heeft iemand het al gedaan.

De bestverkopende auteur ter wereld over fotografische technieken breekt met alle regels en laat je zien hoe je dezelfde technieken kunt toepassen die de beste professionele fotografen van dit moment gebruiken om adembenemende foto's te maken. Je leest hoe je deze technieken gebruikt om foto's te maken waarvan mensen niet geloven dat je ze met een telefoon kunt maken (maar met de goede camera van de iPhone kan dat absoluut!).

Scott laat al het vakjargon achterwege en gaat het hele boek te werk alsof jij en hij samen op pad zijn met alleen jullie iPhones. Hij gebruikt zijn kenmerkende ongedwongen, begrijpelijke schrijfstijl om je te helpen de geweldige mogelijkheden van je iPhone te ontsluiten en het type foto's te maken waarvan je nooit had gedacht dat je ze met een telefoon zou kunnen maken. Je komt te weten:

  • Welke middelen je gebruikt om bij alle lichtomstandigheden kwalitatief professionele portretten te maken.
  • Hoe je adembenemende landschapsfoto's maakt waarvan mensen zullen zweren dat je ze met een dure digitale spiegelreflex- of systeemcamera hebt gemaakt.
  • Hoe je beproefde poseerhoudingen gebruikt die je onderwerp beter laten uitkomen en ervoor zorgen dat iedereen die je fotografeert er op elke foto er op zijn of haar best uitziet.
  • Hoe je je foto's als een professional beheert en bewerkt.
  • De beste tips van de professionals voor het maken van geweldige foto's: van bloemen tot productfoto's, van voedselfotografie tot reisfoto's en alles daartussenin.

Elke bladzijde behandelt één enkel concept, één enkel hulpmiddel of één truc om het niveau van je fotografie met je iPhone van snapshots naar foto's te tillen, waarvan je vrienden en familie zullen zeggen: ‘Wacht eens even... heb jij die gemaakt?!’

Trefwoorden: iphone fotografie fotograferen apple beeldbewerking camera scott kelby handleiding

Details

EAN :9789463561976
Auteur: 
Uitgever :Duuren Media, Van
Publicatie datum :  26-11-2022
Uitvoering :Paperback / softback
common.Language :Nederlands
Hoogte :240 mm
Breedte :170 mm
Dikte :15 mm
Gewicht :652 gr
Status :Leverbaar bij onze leverancier
Aantal pagina's :272