De webwinkel van Van Dinter Boeken in Boxmeer

Belichten, fotograferen, retoucheren!


Nederlands | 28-03-2023 | 300 pagina's

9789463562980

Paperback / softback


€ 44,99


 Van Dinter boeken

   Leverbaar bij onze leverancier
Tekst achterflap

Leer alles over de drie belangrijkste aspecten om adembenemend te fotograferen: belichting, fotograferen en retoucheren

In deze Nederlandstalige, volledig herziene en bijgewerkte editie van Scott Kelby’s bestseller Light It, Shoot It, Retouch It leer je werkelijk alles over de complete belichtingssetup, de opname en de nabewerking en retouchering in Lightroom en Photoshop. Een alles-in-een-handleiding waarmee je als fotograaf je foto’s helemaal naar de top gaat tillen.

Dit boek is baanbrekend vanwege de unieke visuele manier waarmee Scott je de lichtopstellingen leert. Er zijn geen schetsen of 3D-modellen, je ziet de daadwerkelijke verlichtings- lay- out op foto’s die tijdens de live-opname zijn gemaakt. Je ziet hoeken van bovenaf, opzij en elk ander nuttig perspectief dat je nodig hebt, terwijl Scott je ook de exacte afstanden tussen het licht en het onderwerp en de achtergrond laat zien.

Een volkomen uniek boek dat live-opnamen in detail en tot in perfectie inzichtelijk maakt. Maar er is ook veel aandacht voor de allerbeste retoucheertechnieken, die je kunt gebruiken voor elk portret. Tips voor het maken van witter oogwit, een egalere huid, het maken van een mooie gloed en meer om je portretfoto's en de belichting van je model verder te perfectioneren. Kortom: Dit boek werkt voor jou!

Trefwoorden: studiofotografie

Details

EAN :9789463562980
Auteur: 
Uitgever :Duuren Media, Van
Publicatie datum :  28-03-2023
Uitvoering :Paperback / softback
common.Language :Nederlands
Hoogte :240 mm
Breedte :210 mm
Dikte :15 mm
Gewicht :878 gr
Status :Leverbaar bij onze leverancier
Aantal pagina's :300