De webwinkel van Van Dinter Boeken in Boxmeer

Compositie in landschapsfotografie


Nederlands | 30-05-2023 | 248 pagina's

9789463563079

Paperback / softback


€ 39,99


 Van Dinter boeken

   Leverbaar bij onze leverancier
Korte beschrijving/Annotatie

In dit boek leer je alles over vlakverdeling, beeldelementen, lijnen, balans en de visuele flow door een landschapsfoto heen.

Tekst achterflap

Landschapsfotografie lijkt makkelijk, maar dat is het niet. Hoe geduldig het landschap ook is, het op een aantrekkelijke manier in beeld brengen is een lastige taak. Wat moet je doen om het landschap zo in beeld te brengen dat de foto ook echt de moeite waard is om te bekijken?

Op dat moment komt compositie om de hoek kijken. Een goede compositie is de sleutel tot het succes. Vaak wordt verwezen naar de regel van derden. Maar compositie is zo veel meer. Het gaat om vlakverdeling, beeldelementen, lijnen, balans en de visuele flow door een foto heen.

Dit boek is een ontdekkingsreis door de wonderlijke wereld van compositie. De auteur duikt in de geschiedenis om te weten te komen waar al die regels vandaan komen. Hoe moet je die regels in de praktijk toepassen? Wat voor manieren zijn er om een compositie te vinden? Hoe vertaal je het landschap naar een foto? En nog veel meer. Door alles in het landschap als een vorm te beschouwen, krijgen je controle over het optimaal weergeven van wat er in het landschap te zien is.

Slogan/Promotie

In dit boek leer je alles over vlakverdeling, beeldelementen, lijnen, balans en de visuele flow door een landschapsfoto heen.

Details

EAN :9789463563079
Auteur: 
Uitgever :Duuren Media, Van
Publicatie datum :  30-05-2023
Uitvoering :Paperback / softback
common.Language :Nederlands
Hoogte :240 mm
Breedte :190 mm
Dikte :14 mm
Gewicht :671 gr
Status :Leverbaar bij onze leverancier
Aantal pagina's :248
Reeks :  Focus op fotografie