Uw eigen Boxmeerse boekhandel op internet    -    Tijdelijk geen verzendkosten vanaf €20,-
EAN:  9789463850117
Publicatiedatum:   03-12-2019
Uitvoering:  Hardback
Taal:   Nederlands
Hoogte:  151 mm
Breedte:  220 mm
Dikte:  25 mm
Gewicht:  410 gr
Bladzijden:  256

  Direct leverbaar uit ons (digitaal) magazijn

Overal staat dat Maarten een dodelijke spin is, maar dat niet waar! Om zijn onschuld te bewijzen moet hij snel een plan bedenken, voordat zijn mensenfamilie besluit om hem uit de weg te ruimen.

Emma Read begon haar carrière als bioloog. Milton the Mighty is Emma's eerste roman en werd genomineerd voor de Bath Children's Novel Award 2017. Haar andere droombanen zijn Egyptoloog, of de eerste mens op Mars. Er is altijd hoop. Ze woont in Bath met haar jonge gezin en heel veel notitieboekjes.

O, nee...! In alle kranten staat dat Maarten een levensgevaarlijke, dodelijke spin is, maar daar is helemaal niets van waar! Om zijn onschuld te bewijzen moet hij razendsnel een plan bedenken, voordat zijn mensenfamilie besluit om hem uit de weg te ruimen... Samen met zijn achtpotige vrienden - de grote, harige Teun en Lena de trilspin - gaat Maarten aan de slag om zijn naam te zuiveren. Maar daarvoor moet hij eerst vrienden worden met Zoë, zijn kleine huismens. Is Maarten machtig genoeg om het onmogelijke voor elkaar te krijgen?

'Maarten de Machtige' behoort volgens The New York Times tot de beste boeken van 2019 en werd genomineerd voor de Bath Children's Novel Award. Iedere lezer sluit de kleine superheld in zijn/haar hart. Wedden dat jij na het lezen van dit boek niet meer bang bent voor spinnen?!

  EAN: 9789463850117
  Auteur: 
  Uitgever: Billy Bones
  Vertaler:  Mijke van Leersum
  Publicatiedatum:   03-12-2019
  Uitvoering: Hardback
  Taal: Nederlands
  Hoogte: 151 mm
  Breedte: 220 mm
  Dikte: 25 mm
  Gewicht: 410 gr
  Voorraad: Op werkdagen besteld: morgen afhalen of bezorgd
  Bladzijden: 256
  Trefwoorden:   avontuur;held;kerstcadeau;leren lezen;lief;redden;sinterklaas;sinterklaascadeau;spanning;spin;spinnen;vriendschap;beginnend lezer;corona;coronavirus;hartverwarmend;humor;kerstkado;sintcadeau;sinterklaaskadi;sintkado;thuis;thuislezen