EAN:  9789464101683
Publicatiedatum:   16-09-2021
Uitvoering:  Paperback / softback
Taal:  Nederlands
Bladzijden:  240

  Leverbaar bij Centraal Boekhuis

Dat mediteren heilzaam is, hoeft geen betoog meer. Dat het ook voor iedereen haalbaar is, dat bewijst de podcastreeks Nog 9 minuten. 9 minuten per dag, meer is er niet nodig, of je nu 's ochtends wegdoezelt met een snoozemeditatie, overdag pauzeert met een sneaky sessie of je dag afsluit met een slaapmeditatie. De behoefte aan een dagelijkse dosis zelfzorg, positiviteit en veerkracht is hoog. In dit boek vertellen Evi Hanssen, Jutta Borms en Hilde De Baerdemaeker openhartig over hun ervaringen. Aan de hand van 21 thema's reiken ze jou een schat aan inspiratie aan voor elk moment van de dag.

Het boek bij de razend populaire podcast Nog 9 minuten

Evi Hanssen (Author)
Evi Hanssen is een tv- en radiopresentatrice in Vlaanderen en Nederland. In 2020 verscheen haar eerste boek, Ergens onderweg.

Jutta Borms (Author)
Jutta Borms is een klassiek geschoolde arts, gespecialiseerd in holistische geneeskunde. Ze publiceerde twee boeken: De nieuwe dokter en Na de crash.

Hilde De Baerdemaeker (Author)
Hilde De Baerdemaeker is actrice (Louis Louise, Dossier K, Lisa) en yoga teacher bij PlayPauze.

  EAN: 9789464101683
  Auteur: 
  Uitgever: Overamstel Uitgevers
  Publicatiedatum:   16-09-2021
  Uitvoering: Paperback / softback
  Taal: Nederlands
  Hoogte: 172 mm
  Breedte: 242 mm
  Dikte: 19 mm
  Gewicht: 617 gr
  Voorraad: Leverbaar bij Centraal Boekhuis
  Bladzijden: 240
  Trefwoorden:   chakra;lifestyle;meditatie;negen minuten;non-fictie;ochtendmeditatie;podcast;positiviteit;slaapmeditatie;sleepy;sneaky;snooze;tips;tricks;veerkracht;zelfliefde;zelfzorg