De webwinkel van Van Dinter Boeken in Boxmeer

De goede huiseigenaar


Nederlands | 31-08-2023 | 336 pagina's

9789464788334

Paperback / softback


  Bekijk inkijkexemplaar

€ 44,00


 Van Dinter boeken

   Leverbaar bij onze leverancier
Tekst achterflap

Zodra je een woning hebt, krijg je ook de verantwoordelijkheid om ze in orde te houden. Maar wat is ‘in orde’ nu eigenlijk? Wat wordt er (wettelijk) van een vastgoedeigenaar verwacht?
Dit boek geeft een toegankelijk overzicht van alle technieken en wettelijke verplichtingen die je moet kennen om een woning technisch in orde te brengen, van verwarming tot inbraakveiligheid. Je leert vakjargon begrijpen en krijgt waardevolle tips die garanderen dat je waar voor je geld krijgt als je een huis koopt, bouwt of verbouwt. Naast de allernieuwste technieken is er ook aandacht voor verouderde installaties die je weleens zou kunnen tegenkomen in een minder recente woning.
Dat alles maakt De goede huisvader een onmisbaar handboek voor vastgoeddeskundigen, vastgoedbeheerders, projectontwikkelaars, landmeters, (binnenshuis)architecten, bouwkundigen, medewerkers van notariaten en studenten uit de bijbehorende opleidingen. Tegelijkertijd is het een praktische gids voor al wie een droomwoning wil aankopen, bouwen of renoveren.

Details

EAN :9789464788334
Auteur: 
Uitgever :BORGERHOFF & LAMBERIGTS
Publicatie datum :  31-08-2023
Uitvoering :Paperback / softback
common.Language :Nederlands
Hoogte :240 mm
Breedte :191 mm
Dikte :19 mm
Gewicht :612 gr
Status :Leverbaar bij onze leverancier
Aantal pagina's :336
Keywords :  belgië;vastgoed;verbouwingen;woningen