De webwinkel van uw eigen boekhandel in Boxmeer

Reis door Kroatië en Bosnië-Herzegovina


Nederlands | 06-09-2023 | 66 pagina's

9789464891065

Paperback / softback


€ 17,50


 Van Dinter boeken

   Niet op vooraad bij onze leverancier, wel te bestellen
Korte beschrijving/Annotatie

Reis door Kroatië en Bosnië-Herzegovina is een interessant reisverhaal, dat de lezer van het begin tot het eind zal boeien.

Tekst achterflap

Reis door Kroatië en Bosnië-Herzegovina is een vlot geschreven reisverhaal. De schrijfster toont de veelzijdigheid van deze landen. Het zijn landen met een rijke historie en ook op cultureel vlak hebben ze veel te bieden. Vaak beschrijft ze haar belevenissen op een humoristische wijze. Iedereen die het verhaal leest krijgt misschien zin om dit land te bezoeken. Maar als je niet van plan bent zo’n grote reis te maken, dan kan je toch heerlijk van zo’n rondreis genieten lekker thuis op de bank. De schrijfster heeft al veel reizen gemaakt en wil graag iedereen vertellen over haar belevenissen. Een aanrader.

Biografie

De Schoonhovense Marja Vos (1948) werkte als docente Nederlands en conrector van de onderbouw in het voortgezet onderwijs in Schoonhoven. Ze is getrouwd, heeft drie kinderen en drie kleindochters. Sinds ze niet meer werkt heeft ze tijd voor haar hobby’s: schrijven, lezen en reizen. Ze is begonnen met het schrijven van kinderboeken, maar al snel stapte ze over op schrijfwerk voor volwassenen. In 2018 kreeg zij van de uitgever een oeuvreprijs.

Details

EAN :9789464891065
Auteur: 
Uitgever :Boekscout
Publicatie datum :  06-09-2023
Uitvoering :Paperback / softback
common.Language :Nederlands
Hoogte :209 mm
Breedte :146 mm
Dikte :11 mm
Gewicht :190 gr
Status :Niet op vooraad bij onze leverancier, wel te bestellen
Aantal pagina's :66