De webwinkel van Van Dinter Boeken in Boxmeer

Mijn pijn, emoties en gedachten


Nederlands | 07-06-2024 | 130 pagina's

9789464897029

Paperback / softback


€ 19,50


 Van Dinter boeken

   Niet op vooraad bij onze leverancier, wel te bestellen
Korte beschrijving/Annotatie

Pijnvrij worden door met onbewust verdrongen emoties aan de slag te gaan. Dat is wat ik heb gedaan. Om pijnvrij te blijven ben ik over al mijn gevoelens gaan schrijven en vervolgens ook gaan dichten.

Tekst achterflap

Patricia is na vele jaren pijnvrij geworden door met haar onbewuste emoties bezig te gaan. Het schrijven was een groot onderdeel van het pijntraject. En waar ze nooit iets met dichten had, kwam na het overlijden van haar vader een eerste gedicht tot stand: Zo trots op jou, pa. Vervolgens volgden er nog vele inspirerende gedichten nadat ze in 2022 met burn-out klachten kreeg te maken. De gedichten zijn vanuit haar hart geschreven in de vaak moeilijke tijden waar ze in verkeerde. De gedichten hebben diverse thema’s waar mensen zich misschien in kunnen herkennen. Het boek is onderverdeeld in de volgende onderwerpen: maatschappelijke thema’s, emoties, gezondheid, verlies, spiritualiteit, werk en ontspanning.

Biografie

Patricia kampte jaren met veel pijn. Ze volgde een pijntraject waarbij therapeutisch schrijven een belangrijk onderdeel was. Twee jaar na haar herstel kampte ze met een burn-out. Ze lag vele nachten wakker. En in die fase begon ze met het schrijven van haar gedichten. Op deze manier kon ze haar gevoelens en gedachten een plekje geven en rust creëren in haar hoofd. Patricia is na vele jaren pijnvrij geworden door met haar onbewuste emoties bezig te gaan. Nu zet ze zich op diverse manieren in als ervaringsdeskundige. Ze probeert zoveel mogelijk mensen met langdurige pijnklachten te inspireren om niet te accepteren om met de pijn te leren leven. Patricia wil mensen weer perspectief geven op een pijnvrij leven.

Details

EAN :9789464897029
Auteur: 
Uitgever :Boekscout
Publicatie datum :  07-06-2024
Uitvoering :Paperback / softback
common.Language :Nederlands
Hoogte :209 mm
Breedte :148 mm
Dikte :13 mm
Gewicht :210 gr
Status :Niet op vooraad bij onze leverancier, wel te bestellen
Aantal pagina's :130