Koopzondag 3 december 2023: winkel open van 12.00 - 17.00 uurMijn pijn, emoties en gedachten

Bewust en onbewust verdrongen emoties veroorzaakten mijn pijn

EAN (ISBN):  9789464897029
Publicatiedatum:   13-09-2023
Uitvoering:  Paperback / softback
Taal:  Nederlands
Bladzijden:  130

  Niet op vooraad in ons centraal magazijn, langere levertijd

Pijnvrij worden door met onbewust verdrongen emoties aan de slag te gaan. Dat is wat ik heb gedaan. Om pijnvrij te blijven ben ik over al mijn gevoelens gaan schrijven en vervolgens ook gaan dichten.

Patricia is na vele jaren pijnvrij geworden door met haar onbewuste emoties bezig te gaan. Het schrijven was een groot onderdeel van het pijntraject. En waar ze nooit iets met dichten had, kwam na het overlijden van haar vader een eerste gedicht tot stand: Zo trots op jou, pa. Vervolgens volgden er nog vele inspirerende gedichten nadat ze in 2022 met burn-out klachten kreeg te maken. De gedichten zijn vanuit haar hart geschreven in de vaak moeilijke tijden waar ze in verkeerde. De gedichten hebben diverse thema’s waar mensen zich misschien in kunnen herkennen. Het boek is onderverdeeld in de volgende onderwerpen: maatschappelijke thema’s, emoties, gezondheid, verlies, spiritualiteit, werk en ontspanning.

Patricia kampte jaren met veel pijn. Ze volgde een pijntraject waarbij therapeutisch schrijven een belangrijk onderdeel was. Twee jaar na haar herstel kampte ze met een burn-out. Ze lag vele nachten wakker. En in die fase begon ze met het schrijven van haar gedichten. Op deze manier kon ze haar gevoelens en gedachten een plekje geven en rust creëren in haar hoofd. Patricia is na vele jaren pijnvrij geworden door met haar onbewuste emoties bezig te gaan. Nu zet ze zich op diverse manieren in als ervaringsdeskundige. Ze probeert zoveel mogelijk mensen met langdurige pijnklachten te inspireren om niet te accepteren om met de pijn te leren leven. Patricia wil mensen weer perspectief geven op een pijnvrij leven.

  EAN (ISBN): 9789464897029
  Auteur: 
  Uitgever: Boekscout
  Publicatiedatum:   13-09-2023
  Uitvoering: Paperback / softback
  Taal: Nederlands
  Hoogte: 209 mm
  Breedte: 148 mm
  Dikte: 13 mm
  Gewicht: 210 gr
  Voorraad: Niet op vooraad in ons centraal magazijn, langere levertijd
  Bladzijden: 130