EAN:  9789491998065
Publicatiedatum:   02-01-2015
Uitvoering:  Paperback / softback
Taal:  Nederlands

  Print-on-demand (mogelijk langere levertijd)

Leer op een eenvoudige manier omgaan met Illustrator CC Voor wie is dit boek bestemd? Voor iedereen die zich de beginselen Adobe Illustrator CC eigen wil maken. Met het cursusboek van Serasta wordt stap voor stap alles uitgelegd wat u moet weten om het programma te gebruiken. Elk hoofdstuk staat boordevol oefeningen die u kunt maken. Illustrator is het toonaangevende tekenprogramma voor het ontwerpen van Logo's, symbolen, plattegronden etc. Met dit boek leert u onder andere: - De opzet van Adobe Illustrator - Het tekengebied aanpassen - De werkomgeving - Behandeling van de belangrijkste gereedschappen, menu's en paletten - Snel in- en uitzoomen - Het creëren van eenvoudige vormen: cirkels, rechthoeken, lijnen, etc. - Het creëren van vrije vormen, paden, potlood- en penseelopties - Het bewerken van vormen - Het combineren/uitbreiden van vormen met PathFinder - Het handmatig en nauwkeurig natekenen van logo's en/of afbeeldingen - Het instellen van kleuren, stalen, patronen en verlopen - Meerdere (identieke) objecten snel aanmaken, verdelen en/of uitlijnen - Mogelijkheden met teksten - Werken met kleuren en kleurscheidingen m.b.v. het pipet - Bewaren/exporteren van bestanden De opbouw van dit boek U hoeft het boek niet van het begin tot het einde te lezen zoals een verhaal. Dit boek is in onderwerpen verdeeld zodat u alleen die hoofdstukken kunt lezen die voor u van belang zijn. Het boek is zowel geschikt voor klassikale les als voor zelfstudie.

Met het cursusboek van Serasta wordt stap voor stap alles uitgelegd wat u moet weten om het programma te gebruiken. Elk hoofdstuk staat boordevol oefeningen die u kunt maken. Illustrator is het toonaangevende tekenprogramma voor het ontwerpen van Logo's, symbolen, plattegronden etc.

-De opzet van Adobe Illustrator -Het tekengebied aanpassen -De werkomgeving -Behandeling van de belangrijkste gereedschappen, menu's en paletten -Snel in- en uitzoomen -Het creëren van eenvoudige vormen: cirkels, rechthoeken, lijnen, etc. -Het creëren van vrije vormen, paden, potlood- en penseelopties - Het bewerken van vormen - Het combineren/uitbreiden van vormen met PathFinder -Het handmatig en nauwkeurig natekenen van logo's en/of afbeeldingen -Het instellen van kleuren, stalen, patronen en verlopen -Meerdere (identieke) objecten snel aanmaken, verdelen en/of uitlijnen -Mogelijkheden met teksten -Werken met kleuren en kleurscheidingen m.b.v. het pipet -Bewaren/exporteren van bestanden

Voor iedereen die zich de beginselen Adobe Illustrator CC eigen wil maken. In dit cursusboek van Serasta wordt stap voor stap alles uitgelegd wat u moet weten om het programma te gebruiken. Elk hoofdstuk staat boordevol oefeningen die u kunt maken. Illustrator is het toonaangevende tekenprogramma voor het ontwerpen van Logo's, symbolen, plattegronden etc.

  EAN: 9789491998065
  Auteur: 
  Uitgever: Serasta Trainingen
  Publicatiedatum:   02-01-2015
  Uitvoering: Paperback / softback
  Taal: Nederlands
  Hoogte: 210 mm
  Breedte: 297 mm
  Dikte: 9 mm
  Gewicht: 407 gr
  Voorraad: Print-on-demand (mogelijk langere levertijd)
  Trefwoorden:   adobe creative cloud;adobe cursus;boek illustrator;cursus boek;cursus illustrator;dtp cursus