Niet al onze productgroepen staan in de webwinkel: stuur een e-mail naar info@dinternet.nl
EAN:  9789492250087
Publicatiedatum:   23-06-2016
Uitvoering:  Hardback
Taal:  Nederlands
Bladzijden:  1584

  Op voorraad in ons centraal magazijn

Bent u op zoek naar een stapsgewijze introductie in CAD-technieken of wilt u een compleet CAD-handboek? AutoCAD 2017 is alles wat u nodig heeft!
De nieuwste release, AutoCAD 2017, is volledig geüpdate zodat u naast goede achtergrondinformatie de allerlaatste ontwikkelingen op het gebied van CAD-tekenen meekrijgt.

AutoCAD 2017 is niet uit het Engels vertaald, maar door een Nederlandse auteur geschreven die de Nederlandse tekennormen hanteert. Op die manier bent u verzekerd van een studie- en handboek dat zorgt dat u de juiste kennis opdoet (millimeters, lagenindeling, kleurgebruik). Het boek is een aanrader voor de beginnende AutoCAD-gebruiker, aangezien u stap voor stap de wereld van het CAD-tekenen leert kennen. De teksten zijn gemakkelijk te begrijpen en zijn voorzien van talloze praktische voorbeelden. Doordat het boek een goede mix van theorie, geleide instructie en oefeningen bevat, kunt u het uitstekend gebruiken voor zelfstudie.
De gevorderde CAD-tekenaar haalt ook veel voordeel uit dit CAD-handboek. Het boek bevat veel achtergrondinformatie en is een uitgebreid naslagwerk. De laatste updates zijn uiteraard in het boek verwerkt, waardoor AutoCAD 2017 uitermate geschikt is voor de gebruiker die bekend is met AutoCAD maar op de hoogte wil blijven van de laatste ontwikkelingen.

Het boek is opgebouwd uit vier delen:
* deel I 2D tekenen
* deel II 3D ontwerpen
* deel III Koppelen en samenwerken
* deel IV Naslagwerk.

De functies en begrippen zijn makkelijk terug te vinden met behulp van de index.
De aanwijzingen en tips besparen u tijd en vergemakkelijken uw werk.

Gratis extra's op cadcollege.nl
Op www.cadcollege.nl vindt u onder andere gratis demofilmpjes over de opgaven. Verder kunt u gratis duizenden symbolen downloaden en een toets doen om uw voortgangsniveau in te schatten. Ideale ondersteuning dus voor de zelfstandige AutoCAD student.

AutoCAD 2017 is, zoals altijd, geschreven door Ir. Ronald Boeklagen en maakt deel uit van zijn serie Computer Ondersteund Ontwerpen. De auteur geeft cursussen AutoCAD, Inventor en Revit aan tekenaars en constructeurs bij TEC/ CAD College in Nijmegen. Daarnaast verzorgt hij de HBO-opleidingen voor AutoCAD, Inventor, 3ds Max en Revit. Hij ontving de Autodesk award 'Best ATC Instructor of the Benelux'.

- Nederlandse tekst
- Nederlandse tekennormen
- Beginnende gebruiker
- Gevorderde gebruiker
- Voor Windows
- Uitgewerkte opgaven en codes op cadcollege.nl
- CADCollege Tools op cadcollege.nl

Titel: AutoCAD 2017, Computer Ondersteund Ontwerpen
Auteur: Ir. R. Boeklagen
ISBN: 978-94-92250-08-7, NUR 991
Uitvoering: Hardcover, Leeslint,1584 pagina's


  EAN: 9789492250087
  Auteur: 
  Uitgever: TEC CAD College B.V.
  Publicatiedatum:   23-06-2016
  Uitvoering: Hardback
  Taal: Nederlands
  Hoogte: 182 mm
  Breedte: 249 mm
  Dikte: 57 mm
  Gewicht: 2126 gr
  Voorraad: Op werkdagen besteld: binnen 1-2 dagen bezorgd
  Bladzijden: 1584