DevOps Development Best Practices

Een set van best practices voor het ontwikkelen van software in een DevOps omgeving

EAN:  9789492618054
Publicatiedatum:   19-01-2021
Uitvoering:  Paperback / softback
Taal:  Nederlands
Bladzijden:  86

  Print-on-demand (mogelijk langere levertijd)

De wereld van softwareontwikkeling is snel aan het veranderen. Development (Dev) en Operations (Ops) worden meer en meer geïntegreerd zodat oplossingen sneller aan klanten kunnen worden geboden met een hogere kwaliteit. Veel programmeurs vragen zich af welke nieuwe inzichten er zijn op het gebied van softwareontwikkeling om invulling te geven aan de hogere time-to-market en een hogere kwaliteit. Dit boek voorziet in een antwoord op deze vraag. Dit boek bestaat uit vier kernhoofdstukken te weten Continuous Planning, Continuous Documentation, Continuous Testing and Continuous Integration. Elk van deze kernhoofstukken beschrijft een aantal best practices aan de hand van een definitie, de te beheersen risico’s, de anti-pattern en de pattern. Op deze wijze bent u snel weer up-to-date op het gebied van de DevOps ontwikkelingen.

Met DevOps Development bent u snel weer up-to-date op het gebied van de nieuwste DevOps ontwikkelingen.

Drs. Ing. Bart de Best RI is vanaf 1985 werkzaam in de ICT. Hij heeft voornamelijk bij de top 100 van het Nederlandse bedrijfsleven en de overheid gewerkt en auteur van onder meer Acceptatiecriteria, Cloud SLA, Beheerarchitectuur en nog diverse andere titels. Ruim 12 jaar vervulde hij functies in alle fasen van de systeemontwikkeling, inclusief exploitatie en beheer. Daarna heeft hij zich toegelegd op het service management-vakgebied en vervult hij alle aspecten van de kennislevenscyclus van service management, zoals het schrijven en geven van trainingen, het adviseren van beheerorganisaties bij de inrichting, het verbeteren of uitbesteden van het beheer; het examineren van service managers en het reviewen en auditen van beheerorganisaties. Hij is op zowel HTS-niveau als universitair niveau afgestudeerd op het beheervakgebied.

DevOps Development bestaat uit vier kernhoofdstukken te weten 1. Continuous Planning 2. Continuous Documentation 3. Continuous Testing 4. Continuous Integration Elk van deze kernhoofstukken beschrijft een aantal best practices aan de hand van een definitie, de te beheersen risico’s, de anti-pattern en de pattern. Op deze wijze bent u snel weer up-to-date op het gebied van de DevOps ontwikkelingen.

  EAN: 9789492618054
  Auteur: 
  Uitgever: Vrije Uitgevers, De
  Publicatiedatum:   19-01-2021
  Uitvoering: Paperback / softback
  Taal: Nederlands
  Hoogte: 206 mm
  Breedte: 290 mm
  Dikte: 6 mm
  Gewicht: 263 gr
  Voorraad: Print-on-demand (mogelijk langere levertijd)
  Bladzijden: 86
  Trefwoorden:   devops development assessment architectuur