Van missen krijg je het koud

en wat rouw nog meer met je lijf doet

EAN:  9789492688033
Publicatiedatum:   25-11-2021
Uitvoering:  Hardback
Taal:  Nederlands
Bladzijden:  160

  In ons centraal magazijn

Rouw, hoe ga je daar goed mee om? Het antwoord op die vraag is hetzelfde als voor oververmoeidheid, ongeconcentreerd zijn of je depressief voelen: er is geen goede manier om het te zijn of te doen. Met rouw kun je wel aan de slag gaan, en dat is ook belangrijk om te doen. Steeds meer mensen praten over de dood, over rouw en de effecten van rouw op het leven en op het lijf en dat is goed. We weten steeds beter dat rouw hard werken is. Maar dat het ook veel fysieke gevolgen kan hebben, daar staan we weinig bij stil. Met dit boek willen wij de aandacht vestigen op de fysieke gevolgen van rouw. Het boek is geschreven vanuit de gedachte dat je iemand bent verloren. Dat hoeft niet te betekenen dat een geliefde dood is, verliezen kan ook betekenen dat je gescheiden bent of je baan bent verloren. Ook dan is er sprake van rouw.

We weten steeds beter dat rouw hard werken is. Maar we staan zelden stil bij dat het ook veel fysieke gevolgen kan hebben. Daar willen we met dit boek de aandacht op vestigen.

Sandra Jongeneelen en Wouter van der Toorn, de auteurs van dit boek, hebben in 2019 het bedrijf Bright Elephant opgericht, samen met Richard Jongeneelen. De missie van het bedrijf is om dood, verlies en rouw meer bespreekbaar te maken.

  EAN: 9789492688033
  Auteur: 
  Uitgever: Vrije Uitgevers, De
  Publicatiedatum:   25-11-2021
  Uitvoering: Hardback
  Taal: Nederlands
  Hoogte: 141 mm
  Breedte: 220 mm
  Dikte: 19 mm
  Gewicht: 393 gr
  Voorraad: In ons centraal magazijn
  Bladzijden: 160