Niet al onze productgroepen staan in de webwinkel: stuur een e-mail naar info@dinternet.nl
EAN:  9789493157934
Publicatiedatum:   25-11-2020
Uitvoering:  Paperback / softback
Taal:  Nederlands
Bladzijden:  320

  Op voorraad in ons centraal magazijn

Bloedzuster is een spannende thriller over de zoektocht van een Nederlandse jonge vrouw naar haar vermiste hartsvriendin in het onbekende en gevaarlijke, maar mooie Zuid-Afrika.

Anita Kroef (1969) raakte al jong gefascineerd door het Afrikaanse continent en maakte op haar vele reizen kennis met diverse Afrikaanse landen en culturen. Samen met haar vriend woont ze op het Brabantse platteland, waar ze volop geniet van de mooie omgeving. Bloedzuster is Anita’s debuutthriller.

“Voor de zoveelste keer keek Noor over haar rechterschouder naar de stoffige weg achter haar. De witte terreinwagen achtervolgde hen al minstens een half uur. De glanzende lak van de splinternieuwe SUV schitterde in de felle Afrikaanse zon. Ondanks de benauwde hitte in het overvolle taxibusje, voelde ze hoe een koude rilling langs haar ruggengraat omhoog kroop”. Als de 23-jarige Samantha vanuit haar vertrouwde Brabantse dorp naar Zuid-Afrika vertrekt om haar hartsvriendin Noor te bezoeken, blijkt zij spoorloos verdwenen. Angstig en vol twijfels gaat ze naar haar op zoek, maar wie kan ze vertrouwen in dit onbekende land? Naarmate de tijd verstrijkt, wordt het steeds onwaarschijnlijker dat haar vriendin nog in leven is. Dan ontdekt Samantha dat Noor iets op het spoor was. Hoe meer ze te weten komt, des te gevaarlijker het wordt. Lukt het Samantha haar vriendin op tijd terug te vinden? Bloedzuster is een spannende thriller over de zoektocht van een Nederlandse jonge vrouw naar haar vermiste hartsvriendin in het onbekende en gevaarlijke, maar mooie Zuid-Afrika.

  EAN: 9789493157934
  Auteur: 
  Uitgever: Godijn Publishing
  Publicatiedatum:   25-11-2020
  Uitvoering: Paperback / softback
  Taal: Nederlands
  Hoogte: 134 mm
  Breedte: 210 mm
  Dikte: 27 mm
  Gewicht: 377 gr
  Voorraad: Op werkdagen besteld: binnen 1-2 dagen bezorgd
  Bladzijden: 320