De webwinkel van Van Dinter boeken Boxmeer

De kracht van ondernemersdochters


Nederlands | 15-12-2022 | 224 pagina's

9789493202184

Hardback


  Bekijk het inkijkexemplaar

€ 24,95

  In winkelwagentje
 Van Dinter boeken

   Leverbaar bij onze leverancier
Tekst achterflap

Opgroeien in een ondernemersgezin heeft impact op wie je bent.

Je voelt het aan alles. Hoe je in het leven staat. Hoe je met veel energie en enthousiasme dingen aanpakt en kansen ziet. Hoe je doorgaat tot je erbij neervalt, hard bent voor jezelf en voor anderen, en je vreselijk opwindt over mensen die de kantjes er vanaf lopen.

Opgroeien in de zaak van je ouders – de winkel, de fabriek, de boerderij, het restaurant of de kwekerij. Het geeft je een brede set aan persoonskenmerken en kwaliteiten. Plus de bijbehorende valkuilen en uitdagingen. Vaak kom je hier pas achter als keuzes voor beroep of bedrijfsopvolging al zijn gemaakt. Wat als je je hier meer bewust van bent? Welke mogelijkheden biedt dat dan? Ontdek de twaalf kenmerken die jou als ondernemersdochter typeren – en ga ermee aan de slag.

Dit boek is een feest van herkenning voor alle ondernemersdochters. En een heerlijk boek voor iedereen die met zo’n ondernemersdochter samenwerkt of samenleeft.

Met dank aan de ervaringen en verhalen van 100+ ondernemersdochters.

Heidi Los (1969) groeit op als dochter van een vijfde generatie ondernemer, naast de smederij en gasopslag van Vis Waddinxveen. Ze is loopbaancoach voor internationals en verzorgt cultuurtrainingen voor groepen en teams.

Marcella Bos (1963) groeit op als oudste dochter bij Woninginrichting Kooyman in Waddinxveen. Ze begeleidt ondernemende mensen en teams bij het realiseren van hun dromen en ambities. Marcella is coauteur van het boek Events & Beleven (2008).

Details

EAN (ISBN) :9789493202184
Auteur: 
Uitgever :Wardy Poelstra Projectmanagement
Publicatiedatum :  15-12-2022
Uitvoering :Hardback
Taal :Nederlands
Hoogte :246 mm
Breedte :176 mm
Dikte :21 mm
Gewicht :634 gr
Voorraad :Leverbaar bij onze leverancier
Bladzijden :224
Trefwoorden :  ondernemen;ondernemerschap;vrouwelijk leiderschap