De webwinkel van Van Dinter Boeken in Boxmeer

Friesland


Nederlands | 21-11-2023 |

9789493273931

Paperback / softback


  Bekijk inkijkexemplaar

€ 23,99


 Van Dinter boeken

   Leverbaar bij onze leverancier
Korte beschrijving/Annotatie

41 trips in Friesland time to momo. It giet oan!

Tekst achterflap

41 trips in Friesland HISTORISCHE STEDEN & PITTORESKE DORPEN, HAVENS & GRACHTEN, BOSSEN & TERPEN, KUNST & CULINAIRE UITSTAPJES Ben je het ene levendige stadje nog niet uit, rijd je alweer het volgende binnen. Allemaal zijn ze even charmant, met grachten, kades, havens en oude winkelstraten. En wat dacht je van alle lieflijke dorpjes? Ja, in Friesland ervaar je nog het oer-Hollandse gevoel. Rijd over slingerweggetjes langs de Friese meren, haal oranjekoek of sukerbole bij de bakker, overnacht op een bootje, bezoek een van de vele toffe musea en geniet van al het water waar Friesland zo rijk aan is. In de zomer stroomt het er vol met boten en als de vorst intreedt, kun je hier rekenen op de mooiste Hollandse plaatjes. Eet in een van de vele restaurants en proost met een glaasje Berenburg. Heb je de tijd? Neem dan de veerboot naar een van de vier Friese Waddeneilanden. De 41 trips, samengesteld door onze local, brengen je op de meest levendige, waterrijke en creatieve plekken. Laat je vakantie beginnen, it giet oan!

Slogan/Promotie

Ben je het ene levendige stadje nog niet uit, rijd je alweer het volgende binnen. Allemaal zijn ze even charmant, met grachten, kades, havens en oude winkelstraten. En wat dacht je van alle lieflijke dorpjes? Ja, in Friesland ervaar je nog het oer-Hollandse gevoel. Rijd over slingerweggetjes langs de Friese meren, haal oranjekoek of sukerbole bij de bakker, overnacht op een bootje, bezoek een van de vele toffe musea en geniet van al het water waar Friesland zo rijk aan is. In de zomer stroomt het er vol met boten en als de vorst intreedt, kun je hier rekenen op de mooiste Hollandse plaatjes. Eet in een van de vele restaurants en proost met een glaasje Berenburg. Heb je de tijd? Neem dan de veerboot naar een van de vier Friese Waddeneilanden. De 41 trips, samengesteld door onze local, brengen je op de meest levendige, waterrijke en creatieve plekken. Laat je vakantie beginnen, it giet oan!

Details

EAN :9789493273931
Auteur: 
Uitgever :Mo'Media
Publicatie datum :  21-11-2023
Uitvoering :Paperback / softback
common.Language :Nederlands
Hoogte :200 mm
Breedte :153 mm
Dikte :15 mm
Gewicht :312 gr
Status :Leverbaar bij onze leverancier
Reeks :  time to momo
Keywords :  ameland;app;fries;friese waddeneilanden;friesland;hip;local;regio friesland;routes;schiermonnikoog;stedengids;terschelling;tips;trendy;vlieland