Met alcohol versterkte wijn en Dessertwijn uit Frankrijk

Rudolf Pierik


Nederlands | 18-06-2024 | 62 pagina's

9789493364318

Paperback / softback


  Bekijk inkijkexemplaar

€ 13,50

 Van Dinter boeken
   Dit boek wordt geprint. Mogelijk langer levertijd




Tekst achterflap

Prof.Dr.Ir. R.L.M.Pierik, emeritus hoogleraar van Wageningen Universiteit en Research Centrum, wordt wel de wijnprofessor genoemd. Hij was verbonden aan de Vakgroep Tuinbouwplantenteelt met als Vakspecialisatie Plantaardige Cel-, Weefsel- en Orgaankweek (het klonen van planten). Van zijn hand verschenen vanaf 1996 talrijke wijnboeken: Port, Wijnwijsheden, Rode Bordeaux, Is wijn gezond, Spaanse Wijnen, Duitse Wijnen, Zuid-Franse Wijnen. Hij ontving driemaal de Gourmand International Cookbook Award. Zijn meest recente wijnboeken zijn: Wijngedichten, Wijntechnologie. Bij de uitgever van dit boek verschenen eerder: Wijn in Spreekwoorden en Gezegden in de Bijbel, Wijnen van Chili en Argentinië, Wijnen van Zuid-Afrika, Wijnen van Australië en Nieuw Zeeland, Madera, Port, Sherry en Dessertwijnen, Zuid-Franse Wijnen, Spaanse en Portugese Wijnen, Wijnen uit de Bordeaux en de Bourgogne, Italiaanse Wijnen, Wijnencyclopedie, Wijn uit Griekenland en Wijnlanden van de wereld.

Details

EAN :9789493364318
Auteur: 
Uitgever :U2pi BV
Publicatie datum :  18-06-2024
Uitvoering :Paperback / softback
Taal/Talen : Nederlands
Hoogte :210 mm
Breedte :145 mm
Dikte :5 mm
Gewicht :104 gr
Status :Dit boek wordt geprint. Mogelijk langer levertijd
Aantal pagina's :62
Keywords :  wijn