Wim spreekt op 19 januari 2019 met twee schrijver die vers in de verkoop zijn met hun nieuwste literaire werk en niet met de minste twee: Herman Koch en Tex de Wit. Kan niet anders dan een wel heel bijzondere editie worden!

Herman Koch (1953) beleefde zijn internationale doorbraak met Het diner, dat aan 42 landen is verkocht, succesvol is verfilmd en wekenlang op de bestsellerlijst van The New York Times stond. In de jaren na het verschijnen van Het diner verschenen bestsellers als Zomerhuis met zwembad (2011), Geachte Heer M. (2014) en De greppel (2016).

In Finse dagen (2020) keert hij terug naar zijn jeugd, waarover hij eerder schreef in zijn debuutroman Red ons, Maria Montanelli (1989).

Tex de Wit is schrijver van Zondag met Lubach, bedenker van de satirische programma’s Klikbeet en Makkelijk Scoren, comedian en columnist.

Ik heb een slimme droger is zijn eerste boek. Urgente zaken als zelfverzonnen spreekwoorden, het Nederlands Kampioenschap Twister, een exclusief interview met de prins van Sneeuwwitje, tips voor je bruiloft en zindelijkheid komen voorbij. De verhalen van Tex zijn even onmisbaar als hilarisch.


Share on facebook