De webwinkel van Van Dinter Boeken in Boxmeer

Algemene informatie

dinternet.nl is de webwinkel van Van Dinter boeken, een onafhankelijke boekhandel van twee verdiepingen in het centrum van Boxmeer.

Korte geschiedenis

De boekhandel werd in 1957 opgericht door Hiske van Dinter-Palstra in de Sasse van Ysseltstraat in Boxmeer. In 1977 nam haar zoon Frans van Dinter de winkel over en de boekhandel groeide al snel uit zijn jasje In 1990 werd het huidige pand aan de Koorstraat gebouwd en in gebruik genomen. In 2004 volgende een grote verbouwing en uitbreiding naar de eerste verdieping, waarna een van de grootste assortimentsboekhandels tussen Nijmegen en Maastricht een feit werd. Van Dinter Boeken was er al snel bij op internet, maar het duurde nog tot 2008 voordat dinternet.nl het levenslicht zag. Begin 2020 nam Martien, na vele jaren als boekverkoper, het stokje over van Frans.

De winkel

Met ruim 10.000 titels is Van Dinter boeken op dit moment een van de grootste assortimentsboekhandels tussen Nijmegen en Maastricht. Naast boeken is er ook een uitgebreid assortiment kantoorartikelen, wenskaarten en tijdschriften. Spellen en puzzels vormen de jongste aanvulling op het assortiment. De winkel ligt aan de rand van het gezellige centrum van Boxmeer met een grote parkeerplaats voor de deur waar je gratis kunt parkeren.

Het team

Het hart van de winkel bestaat al vele jaren uit ons vaste team van deskundigen:

(In volgorde van binnenkomst)

Frans van Dinter 
Dries de Wildt
Karin van Daalen de Jel
Martien Peters
Angelique van Gaal
Hellen Jacobs
Joris van den Berg
Elize Marcus