De webwinkel van Van Dinter Boeken in Boxmeer

De bijbel van de Indonesische keuken


Nederlands | 06-06-2020 | 496 Bekijk inkijkexemplaar

9789048853816

Hardback


  Bekijk inkijkexemplaar

€ 33,99

  In winkelwagentje
 Van Dinter boeken

   Leverbaar bij onze leverancier




Tekst achterflap

Van saté kambing tot gado gado en van soto ayam tot rendang: in De bijbel van de Indonesische keuken neemt Maureen Tan je mee naar alle uithoeken van de Indonesische archipel. Een smakelijke reis langs de bijzondere en verrassende eilandkeukens van Sumatra, Kalimantan, West-Java, Midden-Java, Oost-Java, Bali, de Kleine Soenda-eilanden, Sulawesi en Papoea.

Biografie

Maureen Tan (1969) groeide op met de Indonesische keuken. Met haar kookschool Anak Bungsu, wat 'tweede kind' betekent, leert Maureen iedereen authentiek Indonesisch koken. Zo eert ze niet alleen de Indonesische keuken, maar ook de recepten die haar moeder haar in vele kookschriftjes naliet.

Details

EAN :9789048853816
Auteur: 
Uitgever :Overamstel Uitgevers
Publicatie datum :  06-06-2020
Uitvoering :Hardback
common.Language :Nederlands
Hoogte :217 mm
Breedte :163 mm
Dikte :45 mm
Gewicht :1256 gr
Status :Leverbaar bij onze leverancier
Aantal pagina's :496
Keywords :  bali;eilandkeuken;gado gado;indonesië;ingrediënten;java;molukken;recepten;rendang;sambal;soto ayam;sulawesi;sumatra